Get Adobe Flash player

Spisestua i Fjøsn

I en gammel geitfjøs, som er gjort om til festlokale, kan vi ta imot små og store grupper til bespisning. Det er plass til inntil 50 gjester.

Vårt kjøkken har spesialisert seg på heimlaga kjøtt- og fiskeretter basert på råvarer fra regionen. Så langt som mulig lager vi alt fra grunnen av, og flere av rettene er laget etter gamle oppskrifter. Vi tilbyr også egne spesialiteter. I særskilte tilfeller etterkommer vi også spesielle ønsker fra kunden. Det hele skal munne ut i en god smaksopplevelse hos våre gjester.

Alle anledninger – vi tar imot både årsfest, julebord, solfest, bursdagsfeiring, slektstreff, personalfest og møter.

De store hendelsene i livet som bryllup, barnedåp og konfirmasjon kan du også legge til oss. I samarbeid med deg tilrettelegger vi for mat og arrangement som kan passe til anledningen.  

Historiefortellingen: Spisegjestene vil oppleve å få fortalt historien om stedet. Vi forteller også historien om maten som serveres, hvor råstoffene kommer fra, hvordan den ble tilberedet før i tiden og hvordan vi gjør det.

Ønsker du å spise og kose deg i helt andre omgivelser, kan vi tilby deg vår Stor-Lavvo - les mer HER

Både "Fjøsn" og Lavvoen har alle skjenkerettigheter.